Clinica de Urologie din Alba Iulia, functioneaza din luna decembrie a anului 2012, și ofera servicii de calitate, putem spune pe buna dreptate de 5*, la preturi foarte accesibile (de cateva ori sub pretul practicat de clinicile din Cluj-Napoca sau Bucuretti).

Unitatea medicala din „inima” Transilvaniei detine 5 saloane, fiecare cu cate 2 paturi ti ofera servicii de urologie (dr. Alina COVACIU, dr. Daniel PRODAN), chirurgie generala (dr. Ioan SUSAN, dr. Valeriu ISBAESCU, dr. Radu VIERU), neurochirurgie (dr. Bogadan SUCIU), anestezie (dr. Liana Stanescu, dr. Diana Critan), ginecologie (dr. asist. univ. Mocan Hognogi Radu, din Cluj-Napoca), dermatologie (dr. Luiza BEJA), oncologie (dr. Alin SaRBU) ti gastro-enterologie (dr. Anca ROMCEA). Clinica de urologie Alba este completata de un personal medical de exceptie, inclusiv asistente medicale ce verifica starea pacientului la fiecare 30 minute sau ori de cate ori este nevoie: asist. Paula EsIMPEA, asist. Camelia MARIEs, asist. Nicoleta FRaEsILa.

clinica-ta-urologie-alba-iulia-covaciu-prodan-2

clinica-ta-urologie-alba-iulia-covaciu-prodan-3

Obiectivul general al proiectului a vizat ambunatatirea competivitatii serviciilor ti acoperirea cererii pentru servicii medicale private urologice la nivel judetean ti crearea premiselor pentru dezvoltarea altor facilitati de oferire a unor servicii an domeniul medical, avand an vedere faptul ca pe viitor se dorette oferirea posibilitatii de realizare de analize medicale an cadrul clinicii.

clinica-ta-urologie-alba-iulia-covaciu-prodan-4

Semnele de dezvoltare a segmentului sanitar privat an Romania sunt deja vizibile, iar Clinica de Urologie din Alba Iulia ofera calitate comparabila cu Germania, Anglia, Franta sau alte state europene, poate chiar mai mult an conditiile an care se bazeaza pe faptul ca pacientul are nevoie de un doctor care sa fie un bun specialist, la curent cu noutatile medicale, antelegator ti calm, capabil sa-i rezolve problema de sanatate sau sa-i dea sfaturi an legatura cu tratamentele posibile ti costurile pe care acestea le implica.

clinica-ta-urologie-alba-iulia-covaciu-prodan-5

clinica-ta-urologie-alba-iulia-covaciu-prodan-6

La randul sau, pentru a respecta rigoarea actului medical ti pentru a oferi siguranta, doctorul dispune de dotari specifice care respecta cele mai analte standarde de calitate.

clinica-ta-urologie-alba-iulia-covaciu-prodan-8

clinica-ta-urologie-alba-iulia-covaciu-prodan-7

In cadrul clinicii din Alba Iulia se ofera diverse facilitati pacientilor, precum consultatii, tratamente an regim stationar sau ambulatoriu, servicii operatorii, tratamente adjuvante pre-operatorii ti post-operatorii, privind:

– Cateterizare uretrala; Reducere mecanica fimoza; Punctie biopsie prostatica; Cistoscopie; Litotritie extracorporala – metoda destinata pacientilor care sufera de pietre la rinichi ti vezica urinara; Operatie fimoza; Operatie varicocel – o insuficienta valvulara sau o boala venoasa segmentara ce duce la staza, fiind incriminat an sterilitatea masculina cu oligo-asteno-spermie; Operatie hidrocel; Operatie torsiune testicol; Operatie orhidopexie; Orhiectomia; Operatie strictura uretra; Epididimectomia; Orhiectomia; Gestionarea bolilor de prostata.

Consultatiile se desfatoara luni – vineri antre orele 1400– 2000 de catre medicul de garda, an serviciul ambulator, pentru pacientii programati sau pentru urgente. Consultatiile permit specialistului sa precizeze diagnosticul diferitelor afectiuni urologice, sa prezinte optiunile de tratament ti sa stabileasca procedeul terapeutic optim, an concordanta cu necesitatile ti dorinta pacientului.

Sursa: Academia barbatilor

CategoryArticole
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2023. Toate drepturile rezervate. Acest site de prezentare a fost creat de marketingpebune.ro. Site-ul este optimizat pentru motoarele de căutare. Optimizarea SEO a fost realizată de către RezultateSEO.ro.

Programari:        0768 585 755