Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dr. Checiches Radu, medic primar neurolog, s-a alăturat echipei noastre de la Clinica Dr. Covaciu! Cu o vastă experiență de 14 ani în neurologie, Dr. Checiches este un specialist dedicat și bine pregătit care aduce un plus de valoare serviciilor noastre medicale.

Consultații și Servicii specializate

Începând de acum, Dr. Checiches va oferi consultații în zilele de joi, începând cu ora 15:00.

Pacienții vor beneficia de expertiza sa în diagnosticarea și tratarea unei game variate de afecțiuni neurologice.

În plus, Dr. Checiches va aduce și un aparat de electromiografie (EMG), permițând efectuarea studiilor electromiografice (EMG) și de conducere nervoasă (ENG).

Aceste investigații sunt esențiale pentru diagnosticarea corectă a afecțiunilor musculare și nervoase, asigurând astfel un tratament adecvat și eficient.

Pregătire și competențe

Dr. Checiches Radu a obținut competența în electroneuromiografie (ENMG) la prestigiosul Spital Universitar Elias din București.

De-a lungul carierei sale, a participat la numeroase congrese naționale și internaționale, fiind mereu la curent cu cele mai noi descoperiri și tehnici din domeniul neurologiei.

Unul dintre momentele de referință ale carierei sale a fost prezentarea unui studiu științific despre boala Parkinson avansată la Congresul European de Neurologie de la Berlin, în 2015. Această realizare subliniază angajamentul său față de cercetare și excelență în practica medicală.

Experiența și Profesionalismul fac diferența

Cu o experiență de 14 ani în domeniul neurologiei, Dr. Checiches a acumulat cunoștințe și abilități valoroase care îl ajută să ofere cele mai bune soluții medicale pacienților săi.

Fie că este vorba despre afecțiuni comune sau probleme neurologice complexe,

Dr. Checiches abordează fiecare caz cu profesionalism și empatie, asigurându-se că pacienții primesc îngrijirea de care au nevoie.

Suntem onorați să îl avem alături de noi pe Dr. Checiches Radu și suntem convinși că pacienții noștri vor beneficia de expertiza și dedicarea sa.

Vă așteptăm cu drag la consultații pentru a vă oferi cele mai bune soluții medicale.

Programările se pot face telefonic +40 768 585 755 |  +40 358 100 303 sau online, iar echipa noastră este pregătită să vă răspundă la orice întrebări și să vă asiste în procesul de programare.

Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza unui specialist de top în neurologie!

Veniți la Clinica Dr. Covaciu și descoperiți cum putem să vă ajutăm să vă îmbunătățiți sănătatea și calitatea vieții.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2023. Toate drepturile rezervate. Acest site de prezentare a fost creat de marketingpebune.ro. Site-ul este optimizat pentru motoarele de căutare. Optimizarea SEO a fost realizată de către RezultateSEO.ro.

Programari:        0768 585 755