Echipa noastră de urologi, condusă de Dr. Covaciu, este formată din profesioniști cu o vastă experiență în domeniul urologiei. Aceștia sunt dedicați să vă ofere soluții personalizate și tratamente avansate pentru o gamă largă de afecțiuni urologice. Indiferent dacă aveți nevoie de un diagnostic precis, de tratament sau de intervenții chirurgicale, suntem aici pentru a vă sprijini și a vă oferi cele mai bune opțiuni terapeutice.

Clinica noastră este dotată cu echipamente de ultimă generație, care ne permit să efectuăm investigații și proceduri urologice avansate. De la ecografie și cistoscopie la litotripsie și intervenții chirurgicale minim invazive, avem resursele necesare pentru a vă oferi o îngrijire completă și eficientă.

În plus, ne concentrăm pe comunicare și relația de încredere cu pacienții noștri. Înțelegem că discutarea problemelor urologice poate fi uneori intimă și sensibilă, așa că vă asigurăm că veți fi tratați cu respect și discreție deplină în timpul consultului și tratamentului.

Cu o abordare multidisciplinară și o atenție deosebită acordată nevoilor individuale ale pacienților, secția de urologie a Clinicii Dr. Covaciu este specializată în tratarea unei game variate de afecțiuni urologice, inclusiv:

  1. Tulburări ale tractului urinar: Oferim evaluare și tratament pentru infecții urinare recurente, vezică hiperactivă, incontinență urinară, dificultăți de golire a vezicii urinare și alte afecțiuni legate de tractul urinar.
  2. Afecțiuni ale rinichilor: Echipa noastră de urologi are expertiză în diagnosticarea și tratarea pietrelor la rinichi (litiaza renală), infecțiilor renale, tumorilor renale și a altor afecțiuni renale.
  3. Afecțiuni ale prostatei: Suntem specializați în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor prostatei, cum ar fi hiperplazia benignă de prostată (HBP), prostatita și cancerul de prostată. Efectuăm evaluări complete, inclusiv examene de prostată specifice, cum ar fi antigenul specific prostatic (PSA), și oferim opțiuni terapeutice personalizate.
  4. Afecțiuni ale aparatului genital masculin: Ne ocupăm de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor precum disfuncția erectilă, ejacularea precoce, infertilitatea masculină, varicocelul și alte probleme legate de aparatul genital masculin.
  5. Afecțiuni ale aparatului genital feminin: Suntem aici pentru a oferi consultații și tratament pentru femei cu tulburări urologice, cum ar fi incontinența urinară, infecțiile urinare recurente, prolapsul vezical și alte afecțiuni legate de tractul urinar inferior.
  6. Servicii de chirurgie urologică: Efectuăm proceduri chirurgicale urologice, inclusiv intervenții minim invazive și laparoscopice, pentru tratamentul afecțiunilor urologice complexe, cum ar fi cancerul de vezică, cancerul de rinichi și cancerul de prostată.

Medici Specialisti Urologi

Dr. Alina Covaciu

Medic Primar Urolog

Dr. Szabo Andreea

Medic Specialist Urolog