Suntem mândri să vă oferim o gamă completă de servicii de înaltă calitate în domeniul obstetricii și ginecologiei. Echipa noastră dedicată de medici specialiști în obstetrică și ginecologie este aici pentru a vă oferi îngrijire personalizată, informații relevante și soluții terapeutice eficiente într-un mediu confortabil și modern.

Serviciile noastre acoperă o gamă largă de nevoi de sănătate ale femeii, inclusiv:

  1. Asistență prenatală: În timpul sarcinii, suntem alături de dumneavoastră, oferind servicii complete de asistență prenatală. Efectuăm consulturi regulate, monitorizăm sănătatea dumneavoastră și a bebelușului, realizăm evaluări ecografice precise și vă oferim consiliere adecvată pentru toate aspectele legate de sarcină și naștere.
  2. Consultații și examinări ginecologice: Echipa noastră de medici specialiști vă oferă consultații și examinări ginecologice complete, într-un mediu cald și prietenos. Ne concentrăm pe prevenție, depistarea precoce și tratamentul afecțiunilor ginecologice, cum ar fi tulburările menstruale, infecțiile genitale, fibroamele uterine și chisturile ovariene.
  3. Fertilizare asistată: Pentru cuplurile care întâmpină dificultăți în a concepe, oferim servicii complete de evaluare și tratament al infertilității. Lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a găsi cele mai bune opțiuni de tratament, inclusiv tehnici de reproducere asistată, pentru a vă ajuta să realizați visul de a avea un copil.
  4. Menopauză și îngrijirea sănătății feminine la vârsta adultă: Vă sprijinim în perioada de tranziție a menopauzei, oferind informații și tratament pentru simptomele menopauzei și evaluare a riscului de osteoporoză. Ne concentrăm pe promovarea îmbătrânirii sănătoase și menținerea sănătății generale a femeii în această etapă a vieții.
  5. Chirurgie ginecologică: Dispunem de o echipă experimentată în chirurgia ginecologică, care efectuează intervenții chirurgicale precum laparoscopie și histeroscopie. Suntem specializați în tratarea afecțiunilor precum endometrioza, fibroamele uterine, chisturile ovariene și prolapsul organelor pelvine.

La Clinica Dr. Covaciu, ne străduim să vă oferim o experiență medicală pozitivă, printr-o abordare personalizată, profesionalism și empatie. Suntem aici pentru a vă sprijini și a vă îngriji de sănătatea dumneavoastră în toate etapele vieții. Programați o consultație astăzi și experimentați serviciile noastre de calitate în domeniul obstetricii și ginecologiei.

Medici Specialisti Ginecologi

Dr. Mocan Hognogi Radu

Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie