Suntem mândri să vă oferim servicii de chirurgie generală de înaltă calitate, cu o echipă de medici specializați și experimentați. Ne concentrăm pe tratamentul afecțiunilor chirurgicale, folosind cele mai recente tehnici și tehnologii, pentru a asigura rezultate optime și recuperare rapidă pentru pacienții noștri.

Echipa noastră de chirurgi generali vă oferă o gamă largă de servicii chirurgicale, care includ:

  1. Intervenții chirurgicale abdominale: Efectuăm intervenții chirurgicale pentru afecțiuni ale aparatului digestiv, cum ar fi apendicita, colecistita, herniile abdominale, boala Crohn și ulcerul gastric. Folosim metode chirurgicale minim invazive, cum ar fi laparoscopia, pentru a minimiza disconfortul postoperator și a accelera recuperarea.
  2. Chirurgie oncologică: Avem experiență în tratarea cancerului prin intervenții chirurgicale, în colaborare cu echipele multidisciplinare, pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune opțiuni terapeutice. Tratăm afecțiuni precum cancerul de colon, cancerul de stomac, cancerul de sân și altele, urmărind o abordare personalizată și îngrijire de calitate.
  3. Chirurgie endocrinologică: Suntem specializați în intervenții chirurgicale endocrinologice, inclusiv tratamentul bolilor glandei tiroide, glandei paratiroide și altele. Efectuăm tiroidectomii, paratiroidectomii și alte proceduri chirurgicale specifice, asigurând o atenție deosebită pentru funcționalitatea hormonală și estetică.
  4. Chirurgie laparoscopică: Utilizăm tehnici laparoscopice avansate pentru a efectua o gamă largă de intervenții chirurgicale, cum ar fi colecistectomia laparoscopică, apendicectomia laparoscopică și reparația herniilor laparoscopice. Aceste metode minim invazive reduc durerea postoperatorie, cicatricile și perioada de recuperare.
  5. Chirurgie de reflux gastroesofagian: Oferim soluții chirurgicale pentru tratamentul refluxului gastroesofagian cronic, inclusiv fundoplicatura laparoscopică, pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri.

Echipa noastră de chirurgi generali are o pregătire solidă, cu experiență în gestionarea afecțiunilor chirurgicale complexe și îngrijirea pacienților într-un mod compassional. Ne dedicăm sănătății și bunăstării dumneavoastră, punând accent pe siguranță, calitate și rezultate excelente.

Medici Specialisti Chirurgie Generală

Dr. Pițu Flaviu

Medic Primar Specialist

Dr. Pițu Florina

Medic Specialist Microchirurgie Vasculara

Dr. Pocan Ioan Valentin

Medic Specialist Chirurgie Cardio-Vasculara

Dr. Susan Ioan

 Medic Primar Chirurgie Generala

Dr. Cimpoaie Raluca

Medic Specialist Chirurgie Plastica si Reparatorie