Avem o abordare holistică a îngrijirii cardiace, concentrându-ne pe prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare, pentru a vă ajuta să vă mențineți inima sănătoasă și să aveți o calitate bună a vieții.

Echipa noastră de cardiologi este formată din medici cu experiență și înalt specializați în domeniul afecțiunilor cardiace. Colaborăm îndeaproape cu pacienții noștri, dezvoltând planuri de tratament personalizate și oferind îndrumare și sprijin pe tot parcursul procesului de recuperare.

Serviciile noastre de cardiologie includ:

  1. Diagnostic și evaluare: Utilizăm tehnologii avansate, cum ar fi electrocardiograma (ECG), ecocardiografia și teste de efort, pentru a diagnostica și evalua afecțiunile cardiace. Realizăm evaluări complete ale funcției cardiace și identificăm factorii de risc pentru a dezvolta un plan de tratament adecvat.
  2. Tratamentul afecțiunilor cardiace: Oferim o gamă largă de opțiuni de tratament pentru afecțiunile cardiace, inclusiv terapie medicamentoasă, intervenții coronariene percutanate (angioplastie cu montare de stent), implantare de stimulatoare cardiace și chirurgie cardiacă. Ne asigurăm că tratamentul recomandat este personalizat și eficient în îmbunătățirea sănătății dumneavoastră cardiace.
  3. Gestionarea bolilor cardiovasculare cronice: Lucrăm îndeaproape cu pacienții noștri care suferă de afecțiuni cardiace cronice, precum hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă și boli de valvă, pentru a oferi o îngrijire continuă și pentru a menține boala sub control. Monitorizăm evoluția stării dumneavoastră de sănătate și ajustăm tratamentul în consecință.
  4. Educație și prevenție: Ne implicăm activ în educația pacienților noștri, oferind informații și sfaturi despre stilul de viață sănătos, controlul factorilor de risc și prevenția bolilor cardiovasculare. Ne dorim să vă ajutăm să înțelegeți importanța menținerii unei inimi sănătoase și să vă sprijinim în adoptarea unor obiceiuri de viață sănătoase.

Medici Specialiști Cardiologi

Dr. Pițu Florina

Medic Specialist Microchirurgie Vasculara

Dr. Moldovan Gabriela

Medic Specialist Cardiolog