Suntem o echipă specializată în furnizarea de îngrijire critică și de urgență pentru pacienții cu afecțiuni grave și complexe. La secția noastră de ATI, avem o abordare multidisciplinară și punem accent pe furnizarea de îngrijire de înaltă calitate, concentrându-ne pe salvarea vieții și pe recuperarea rapidă a pacienților noștri.

Echipa noastră de medici specialiști în terapie intensivă este bine pregătită și are o vastă experiență în gestionarea pacienților în situații critice. Colaborăm îndeaproape cu alte specialități medicale, cum ar fi anestezia, chirurgia, cardiologia și neurologia, pentru a asigura un plan de tratament integrat și eficient.

Serviciile noastre de Terapie Intensivă includ:

  1. Monitorizare avansată: Dispunem de echipamente medicale de ultimă generație pentru monitorizarea constantă a funcțiilor vitale ale pacienților, precum tensiunea arterială, ritmul cardiac, nivelul de oxigenare și activitatea cerebrală. Acest lucru ne permite să evaluăm și să intervenim rapid în cazul unor complicații sau schimbări în starea pacientului.
  2. Ventilație mecanică: Suntem echipați pentru a asigura suportul respirator avansat prin ventilație mecanică în cazul în care pacienții nu pot respira eficient pe cont propriu. Utilizăm tehnici și protocoale specifice pentru a optimiza funcția pulmonară și pentru a promova recuperarea rapidă.
  3. Monitorizarea și gestionarea durerii: Acordăm o atenție deosebită gestionării durerii pacienților noștri. Folosim tehnici și medicamente adecvate pentru a asigura confortul și a reduce disconfortul asociat cu afecțiunile și procedurile medicale.
  4. Tratamentul afecțiunilor grave: Ne ocupăm de pacienți cu afecțiuni grave, cum ar fi insuficiența cardiacă, insuficiența respiratorie, șocul septic și traumatismele grave. Utilizăm protocoale specifice și intervenții medicale pentru a asigura o gestionare corespunzătoare și pentru a maximiza șansele de recuperare.
  5. Echipă multidisciplinară: Lucrăm în echipă cu specialiști din diverse domenii medicale pentru a oferi o îngrijire completă și integrată. Cooperăm cu medici, asistenți medicali, terapeuți fizici și ocupaționali, psihiatri și alți profesioniști pentru a vă asigura cea mai bună îngrijire posibilă.

Medici Specialiști ATI

Dr. Crisan Diana

Medic Primar

Dr. Stanescu Liana

Medic Specialist