Echipa noastră de oncologi are expertiză în gestionarea diferitelor tipuri de cancer, inclusiv cancerul de sân, cancerul de plămâni, cancerul colorectal, cancerul de prostată și multe altele. Colaborăm îndeaproape cu echipe multidisciplinare, precum chirurgi, radioterapeuți și specialiști în patologie, pentru a dezvolta planuri de tratament individualizate și cuprinzătoare.

Serviciile noastre de oncologie includ:

  1. Diagnostic și stadializare: Efectuăm investigații și teste avansate pentru a diagnostica și evalua stadiul cancerului. Utilizăm tehnici precum imagistica medicală, biopsiile și analizele de laborator pentru a obține o imagine completă a afecțiunii dumneavoastră.
  2. Tratament personalizat: Dezvoltăm planuri de tratament personalizate în funcție de tipul și stadiul cancerului dumneavoastră, precum și de nevoile individuale. Opțiunile de tratament pot include chirurgia oncologică, chimioterapia, radioterapia, terapia țintită și imunoterapia.
  3. Monitorizarea și gestionarea efectelor secundare: Suntem dedicați asigurării unei monitorizări atente și gestionării efectelor secundare ale tratamentului. Vom lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a vă ajuta să gestionați efectele secundare într-un mod eficient.
  4. Îngrijire paliativă: Ne concentrăm pe îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri și a gestionării simptomelor asociate cu cancerul. Echipa noastră de îngrijire paliativă vă va oferi suport emoțional, gestionarea durerii și consiliere pentru a vă ajuta să vă simțiți cât mai confortabil posibil.
  5. Supraveghere și îngrijire pe termen lung: Vom continua să vă monitorizăm și să vă oferim îngrijire pe termen lung, pentru a asigura rezultatele optime și pentru a vă sprijini în procesul de recuperare și supraviețuire.

Medici Specialisti Oncologi

Dr. Hosu Sorin

Medic Primar Oncologie